Medlemsavgifter Norderöns GK 2021

Golfmedlem med spelrätt

Som spelrättsmedlem på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika.

Spelrättsmedlemskap Senior 1 950 kr
Spelrättsmedlemskap Junior (Max 21 år) 900 kr
Spelrättsmedlemskap Knatte (Max 12 år) 300 kr

Distansmedlemmar

Distansmedlemskapet gäller medlemmar som bor utanför Jämtland/Härjedalen. Som distansmedlem på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika. Som distansmedlem betalar ni endast 100 kr i greenfee när ni besöker oss!

Distansmedlemskap 620 kr

Golfmedlem skriven på Norderön

För medlemmar skrivna på Norderön ingår spelrätt i medlemsavgiften och på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika. Dessa förmånliga villkor är ett led i föreningens strävan att göra Norderön till en ännu attraktivare plats att leva och bo på. Passa även på att utnyttja medlemsförmånerna. Alla kan nyttja föreningens övriga faciliteter som t ex:
– Midgårdens övervåning med fritidsaktiviteter som biljard och bordtennis.
– Vår egen isjakt
– Frisbeebana
– Delta i aktiviteter som t ex gåbingo, påskpimpel, skidtävling, dans och pubaftnar.

Norderöbor Senior 1 300 kr

Säsongskort Pay & Play

För alla med eller utan GOLF-ID. (Detta är inget medlemskap utan en förbetald spelrättsavgift). Med säsongsmedlemskap på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika.

Säsongskort 1 300 kr

VETERAN 65+

Fullvärdig spelrättsmedlem med golf-id. Medlemskapet gäller för de som är 65 år eller äldre. Med veteranmedlemskap på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika.

Veteranmedlemskap 1 600 kr

Besök vår shop där du kan beställa våra medlemskap online.

För mer information angående våra medlemskap,  kontakta: christer@norderonsgk.se eller 070-380 43 80