Golfmedlem med spelrätt

Som spelrättsmedlem på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika.
Spelrättsmedlemskap Senior 1 950 kr
Spelrättsmedlemskap Junior (Max 21 år) 900 kr
Spelrättsmedlemskap Knatte (Max 12 år) 300 kr

Distansmedlemmar

Distansmedlemskapet gäller medlemmar som bor utanför Jämtland/Härjedalen. Som distansmedlem på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika.
Distansmedlemskap 620 kr
Som distansmedlem betalar ni endast 100 kr i greenfee när ni besöker oss!

Golfmedlem skrivna på Norderön

För medlemmar skrivna på Norderön ingår spelrätt i medlemsavgiften och på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika. Dessa förmånliga villkor är ett led i föreningens strävan att göra Norderön till en ännu attraktivare plats att leva och bo på. Passa även på att utnyttja medlemsförmånerna. Alla kan nyttja föreningens övriga faciliteter som t ex:
- Midgårdens övervåning med fritidsaktiviteter som biljard och bordtennis.
- Vår egen isjakt
- Frisbeebana
- Delta i aktiviteter som t ex gåbingo, påskpimpel, skidtävling, dans och pubaftnar.

Priser:

Norderöbor Senior 1 300 kr

Säsongskort Pay & Play

För alla med eller utan GOLF-ID. (Detta är inget medlemskap utan en förbetald spelrättsavgift). Med säsongsmedlemskap på Norderöns Golfklubb har du tillgång till vår 18-håls bana i naturskön miljö, puttinggreen och vårt fräscha klubbhus med servering av fika.
Säsongskort 1 300 kr

Övrig information om medlemskapet

• Medlemsavgiften avser år 2018
  • Efter ansökan registreras du i GIT och det skickas ut en faktura.
  • Som medlem i Norderöns golfklubb har man även möjlighet att spela med reducerat greenfee på röda speldagar, som är ett samarrangemang mellan Norderöns GK, Sandnäset GK, Storsjöbygdens GK, Åre GK och Östersund-Frösö GK.
  • Försäkring och tidningen Svensk Golf ingår (inom Sverige). 1 ex per hushåll.
  • Samtliga medlemmar med spelrätt erhåller en egen bricka som bevisar att man betalt årsavgiften. Brickan skall sitta väl synlig på golfbagen. Brickan finns att hämta i receptionen vid golfbanan.

Om du redan har plastkort med Golf-ID kan du fortsätta använda samma kort som kommer att aktiveras när du betalt din avgift och vi registrerat dig som medlem.

Du är din egen administratör och sköter Handicapförändringar mm via terminalerna på klubbarna och "Min Golf" som finns på vår förstasida eller på Golf.se. Ha ditt Golf-ID som finns på plastkortet i beredskap (Personnummer + 3 siffror).

Om du har gjort speluppehåll något år ska du kontakta din senaste hemmaklubb och begära uppgifter på ditt HCP/Intyg om utbildning.(Finns ej hos Golfförbundet.)

Vi avgör om:
- Om dokumentationen på utbildningen är tillräcklig.
- Om man måste göra om utbildning/uppspel.
- Ditt HCP vanligen +1 per ej spelat år.