När banan började ta form i början på 90-talet så tog många medlemmar på sig olika jobb för att kunna bidra med ekonomin till föreningens verksamhet. Sålunda fick de ägna sig åt plantsättning, städning efter vägarna samt pappers och flaskinsamling.

Föreningen fick 15 000 kronor i bidrag för av Östersund kommuns fritidsnämd. men i övrigt så skedde allt arbete för byggandet av banan på idéell basis.

1990-07-07, det magiska datumet! Norderön Golfklubb är öppen för alla och golfsugna människor från alla håll och kanter strömmar till. Tävlingsverksamheten i början byggde på att medlemmarna varje Onsdag tävlade emot varandra, en tävling som finns kvar än idag.

2005 påbörjades en utbyggnad till 18 hål som blev spelfärdiga 2007. Vår trivsamma klubbstuga byggdes 2001

Att kalla Norderöns Golfklubb för en succé vore en underdrift. Varje säsong upptäcker nya golfspelare den lugna, avslappnade och vänliga atmosfären på Norderön.

Golfbanan har över 3000 greenfeegäster varje år och antalet medlemmar ökar för varje år. Kom med Du också!

Men IF Njords Golfbana har inte bara en historia, utan också en lysande framtid.

Aktuellt väder

Molnigt