Röda speldagar är ett samarbete mellan Norderön GK, Sandnäset Gk, Storsjöbyggdens GK, Åre GK och Östersund-Frösö GK.

Under hela säsongen 2019 kan du som fullvärdig medlem (A medlem) i dessa klubbar spela golf till en reducerad greenfee.

Dag/Golfklubb Pris
Måndagar på Norderön GK 100 kr
Tisdagar på Sandnäset GK 150 kr
Onsdagar på Östersund-Frösö GK 150 kr
Torsdagar på Storsjöbygdens GK 150 kr
Fredagar på Åre GK 150 kr

Välkommen för ett besök hos din grannklubb!

An error occured - you set wrong location or data for your location are unavailable