2018 var första året för vår Fyrklöver.

Norderöns GK, Storsjöbygdens GK, Östersund-Frösö GK och Åre GK startade då ett samarbete för att erbjuda mer och bättre golf för alla våra medlemmar. En bra start, 62 medlemmar köpte JFK 2018.

Vi är glada att Sandnäset går med i samarbetet detta år.
Samarbetet kallas numera ”Jämtlands Femklöver”.
Det ger ännu mer golf för våra medlemmar.

Nu kör vi!

Hur fungerar ”Jämtlands Femklöver”?

1. Man börjar med att vara medlem i en av de fem samarbetande klubbarna.
  2. Man köper full spelrätt på sin hemmabana.
  3. Därefter kan man köpa upp sig till full spelrätt på de andra fyra banorna genom att ”betala upp sig”.

Totalt 6500 kr (exkl. medlemsavgift/städ motsv.) för seniorer, 22 år och äldre.
Totalt 3000 kr (exkl. medlemsavgift/städ motsv.) för juniorer upp till 21 år.

Alla upp till och med 17 år har fritt spel på samtliga banor i länet under förutsättning att man har full spelrätt på sin hemmabana.

Kontakta din klubb för att få mer information om detta fantastiska erbjudande eller klicka på knappen nedan för att köpa medlemskap!

Norderöns GK:
elefon: 070-644 00 56

Bli medlem

Glöm inte att nyttja ditt friskvårdsbidrag som nu även gäller fullt ut för golf – toppen va!

Delvis molnigt

-1°C