”Mer golf åt folket – mer friskvård!”.
Hur gör man för att åstadkomma det? Vi tror att man åstadkommer det genom samarbete.

Storsjöbygdens GK, Östersund-Frösö GK, Norderöns GK och Åre GK har av den anledningen startat ett samarbete för att erbjuda mer och bättre golf för alla våra medlemmar. Samarbetet kallas ”Jämtlands Fyrklöver”. Det ger mer golf åt folket och vi kör igång redan säsongen 2018!

Nu kör vi!

Hur fungerar ”Jämtlands Fyrklöver”?

Man börjar med att vara medlem med full spelrätt vid en av de fyra samarbetande klubbarna. Därefter kan man köpa ett tillägg för full spelrätt på de övriga banorna, Totala kostnaden för spelrätten är densamma oavsett vilken hemmaklubb man har.

6500 kr för seniorer, 22 år och äldre.

3000 kr för juniorer upp till och med 21 år.

Alla upp till och med 17 år har fritt spel på samtliga banor i länet.

Kontakta din klubb för att få mer information om detta fantastiska erbjudande!

E-post Hemsida
Norderöns GK

Storsjöbygdens GK

Östersund-Frösön GK

Åre GK

Glöm inte att nyttja ditt friskvårdsbidrag som nu även gäller fullt ut för golf – toppen va!

Molnigt

Molnigt