Ett glädjande besked för i år är att arbetsgivare kan numera erbjuda sina anställda ett skattefritt friskvårdsbidrag för princip all form av golfspel, träning och utbildning enligt en ny regel från skattemyndigheterna som börjar gälla från 1 januari 2018!

Godkända avdragsgilla förmåner inom golf:

• Spelrättsavgift (obs, ej medlemsavgiften).
  • Greenfeeavgifter (under 1000 kr per tillfälle).
  • Egen träning på drivingrange.
  • Golfträning, t.ex. Gröntkort, golfkurser, golflektioner (under 1000 kr per tillfälle).
  • Års- eller säsongskort.

För att läsa mer om vad som gäller, så kan ni läsa mer på http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

Breezy

Breezy